Intuitivno shop

Divne duše,

Za vas smo sa puno ljubavi kreirarali privremene tetovaže koje uz pomoć intenziviranja boje na jednostavan način pomažu da vaše čakre dostignu određeni nivo balansa.

Boja je energija koja vibrira određenom brzinom.

Boje se sastoje od različitih frekvencija svetla. “Toplije” boje poput crvene, narandžaste i žute imaju nižu frekvenciju u odnosu na “hladnije” boje poput zelene, plave ili ljubičaste.

Boje čakri takođe prate ove frekvencije, tako je prva čakra povezana sa bojom koja ima najnižu frekvenciju, pa sve do najviše krunske koja je povezana sa visokofrekventnom ljubičastom ili belom koja u sebi sadrži ceo spektar osnovnih boja.

Uz pomoć različitih frekvencija svetla na kojoj vibrira svaka boja možemo pojačati rad čakri koje su energetski blokirane ili zatvorene. Intenziviranjem frekvencije neke boje u našem okruženju ili na našem telu možemo poboljšati rad određene čakre.
IZABERITE NAJBOLJU KOMBINACIJU ZA VAS

✔️ Pripremili smo za vas dve vrste setova - od 3 čakre i od svih 7 čakri jer smatramo da su to idealne kombinacije koje mogu pospešiti energetski balans u čakrama.

✔️ Privremene tetovaže se jednostavno nanose duž kičme ili na prednjem delu tela, u nivou čakre (za šestu i sedmu postoji posebno uputstvo na poleđini tetovaže).

✔️ Intenziviranjem boje na mestu na kome se nalazi čakra pospešujete njen rad i energetski balans, budući da svaka boja u sebi nosi određenu frekvenciju odnosno fotone svetlosti koji se poklapaju sa bojom i energijom svake čakre.

✔️ Čakre su kompleksni energetski centri, tako da uz pomoć privremenih tetovaže samo pokrećete zarobljenu energiju odnosno intenziviranjem boje možete osvestiti određene emocije koje vas drže zaglavljenim na tom nivou svesti. Preporučujemo da nakon apliciranja tetovaže na određenu čakru posvetite tih 7 dana posmatranju energije koja je vezana za taj aspekt vašeg života, da koristite meditacije za čakre, vežbe vizuelizacije iil fizičke vežbe (joga) koje pospešuju rad te čakre.

✔️ Radi boljeg razumevanja pojedinačnih aspekata svesti koje sadrži svaka čakra možete pročitati naše tekstove na sledećem linku : .

✔️ Preporuka je da se aplicira jedna po jedna nalepnica, jer bi ceo set odjednom bio previše ukoliko niste naviknuti na veći protok energije u određenoj čakri. Takođe je preporuka da se krene sa prvom, korenskom čakrom ka višim.

✔️ Tetovaže traju 7 dana, a na njihovu postojanost može uticati : izloženost kupkama na bazi ulja, nošenje "grublje" odeće kao što je dzins, takođe ukoliko je energija čakre dosta oslabljena tetovaža može kraće da se zadrži na koži.
KAKO NARUČITI

Kontaktirajte nas, rado ćemo odgovoriti na svako vaše pitanje, zahtev, narudžbu:

✅ Kontakt: e-mail : info@intuitivno.com ili putem naše facebook stranice - Intuitivno

✅ Način plaćanja : pouzećem ili uplatom na račun

✅ Vaša pošiljka stiže u roku od 7 dana

✅ Isporuke za sada vršimo samo na teritoriji Srbije
O ČAKRAMA

Radi boljeg razumevanja čakri i pojedinačnih aspekata svesti koje sadrži svaka od njih, pročitajte naše tekstove na sledećem 👉 linku :